Mur & Kaminkultur går med i kaminkedja!

Mur & Kaminkultur går med i kaminkedja!

Vi kickstartar 2016 med att gå med i kaminkedjan Elda.

Ett beslut som vi vägt på ett tag men som vi nu slår slag i saken. Detta är för att göra det enklare för Er som kunder och för oss på Mur & Kaminkultur. Vi blir lättare att hitta för Er och vi har mindre chans till att missa Er kunder och kan hjälpa Er med det Ni söker!

Med blotta ögat ändras vi inte så mycket, mer än att Eldas logga kommer att synas bland oss i vår marknadsföring och sen har vi ändrat lite i vårt sortiment. Vi kommer fortsätta som vanligt med Contura, Jøtul, Scanspis etc.

Ändringarna är att vi bland annat får in en gammal goding, Keddy. Relativt ungt företag (1984) som erbjuder Dig som kund både fristående kaminer och kassetter till din öppnaspis/murstock och kakelugnar. Kika in på deras sida för att göra deras kamintest, för varje inskickat test skänker dem ett värmepaket till stadsmissionen. Så in och gör testet på en gång!

Vill du veta mer om eldabutiker? Klicka in på deras hemsida och läs mer! Där kan du även kontakta oss direkt för att boka hembesök!

För övrigt är vi de gamla vanliga företaget som satsar på Er kunder med att tillgå bra kvalité och god service! Varmt välkomna in till oss på Åsgatan 68 i Hedemora.

879eac73bf-mur 2 11995431_10153189725596295_1840089939_n ladda ned22