Röshults – Eldkorgar och utomhusmiljö

Röshults – Eldkorgar och utomhusmiljö

Röshult har utgått mycket från att ha det sociala och umgänget i åtanke när de framställer sina produkter och här följer några riktigt stilfulla produkter från dem som verkligen kan få till det lilla extra till din uteplats! En ute dusch eller gigantisk eldkorg kanske?

Garden Bistro Arm Chair

Möbler från Röshult håller riktigt hög kvalité och vill fokusera på att med ett stilfullt sätt tillföra något till umgänget och det sociala på din uteplats. Tillverkad i teak och rostfritt stål. Passar utmärkt till Garden Bistro Table.

Garden Bistro Table

Möbler från Röshult håller riktigt hög kvalité och vill fokusera på att med ett stilfullt sätt tillföra något till umgänget och det sociala på din uteplats. Tillverkad i teak och rostfritt stål. Passar utmärkt till Garden Bistro Arm Chair och finns i fler storlekar!

Garden Easy Daybed

Möbler från Röshult håller riktigt hög kvalité och vill fokusera på att med ett stilfullt sätt tillföra något till umgänget och det sociala på din uteplats. Denna dag bädd är tillverkad i rostfritt stål och i textil som tål att stå utomhus. Finns i två färger!

 

Garden Shower

Lyxig livsstilsutrustning. Deras Garden Shower är en exklusiv dusch för poolen eller till terrassen. Den har en härlig regneffekt och är en vacker dusch tillverkad i teak och rostfrittstål.

 

 

Eldkorg Urban 70

En stilfull design med raka linjer och som dessutom blir karaktäristisk med dess obehandlade stålyta som påverkas positivt och snyggt av väder och vind.

 

 

Eldkorg Original

Ett gediget svenskt hantverk i obehandlad stål. Eldkorgen sprider både trevnad och värme och passar i alla hem. Denna går även att fästa på pelar om man vill ha den vid vatten eller dylikt.

 

 

Eldkorg Pole

Fäst din Eldkorg Original på denna påle och få den lätt till att stå när vattnet eller till att ha en bit upp ovan mark. Tillverkad i obehandlad stål.

 

 

Vill du läsa mer om Röshults gedigna produkter eller intresserad av en annan produkt? – Kontakta oss via mail, läs mer på deras hemsida eller kika in till oss i Eldabutiken på Åsgatan i Hedemora.

www.roshults.se

0 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*