Formex höst/vinter 2016

Formex höst/vinter 2016

Hej på er i semestertider!

Den 8/8 har vi nu kört igång med 70% på alla kvarvarande reavaror!

Utöver vår trevliga REA så laddar vi också för Formex-mässan som är på intågande om drygt 2 veckor då det är höst & vinter 2016 vi ska köpa in varor till, därav bilden ovan:)
Då tar vi dalkullor oss till storstan för att ladda upp butiken med fina prylar och inspireras i massor! Då kan ni följa oss på Instagram där vi uppdaterar direkt!

Vi känner oss laddade för att tänka höst/vinter och vi ställer in hjärnorna på röda nyanser så som rostrött, mörkrött och den vackra julröda. Mörkgröna och petrolgröna och blåa nyanser är också färger som vi på Mur & Kaminkultur förknippar med höst/vinter. Utöver dem färgerna så är ockragul också en favorit hos oss. Material till hösten är det robusta. Men även skira ekdetaljer är vacker kontrast mot de mörka färgerna som är aktuella hos oss! Här följer lite inspiration från det vi har i butiken till er:

Affari är ett företag vi tar in mycket fint ifrån och har gjort det väldigt länge, deras nya katalog kompletterar och knyter verkligen ihop säcken med det vi på Mur & Kaminkultur vill kalla höst och vinter. Här får ni njuta av vackra miljöbilder från dem och ser ni något extra ordinärt  eller vill tipsa om något ni gillar skriv gärna en kommentar åt oss här nedan så vi vet vad just Du som kund söker!

0 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*