Vi på Mur & Kaminkultur hjälper Dig med Din skorsten!

Vi på Mur & Kaminkultur hjälper Dig med Din skorsten!

Problem med läckande skorsten eller sitter kajorna och kraxar i den?

Ta det lugnt! Vi hjälper dig!

Följande finner du olika situationer kring din skorsten och lösningar från oss på Mur & Kaminkultur:

  • Min skorsten läcker, vilka alternativ finns det för att få den tät igen?

Vår lösning:
Det finns två alternativ till lösningar till detta problem. Antingen så glidgjuter vi skorstenen med en tätningsmassa från Schiedel. Som vi drar nedifrån, upp i skorstenen och som då tätar igen de läckage som uppstått. Denna metod behåller skorstenens area och då får ett bra drag till din eldstad. Har en garanti på 10 år.
Alternativ nummer två är flexibla rör från Schiedel. Rekommenderas till alla typ av bränslen och används ofta när skorstenen har särskilda krön och vid vätskebaserade bränslen.

Läs mer om dessa metoder på vår sida!

  • Kajorna har tagit min skorsten i beslag och byggt bo, hur får jag väck dem?

Vår lösning:
Du bokar en tid för ett besök från oss. Våra grabbar kommer och sätter ner en kajrensare för att få undan det befintliga kajboet. De rensar sedan ut resterna ur din skorsten och sätter till sist dit ett kajnät som hädanefter håller kajorna borta från din skorsten.

  • Tegelstenarna från min skorsten har släppt, ovan nock! Kan ni hjälpa mig?

Vår lösning:
Självklart kan vi hjälpa dig! Vi sysslar inte bara med installation av eldstäder utan har också kunskap när det kommer till murning. Se våra arbeten under frimurning! Boka ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi och gör en närmare titt på din skorsten för att sen lämna kostnadsförslag!

Har du andra frågor eller funderingar är du välkommen in till oss Eldabutiken Mur & kaminkultur på Åsgatan 68 i Hedemora. Vi är med. Hela vägen.

 

roofs-919460_960_720