Vi flyttar vår verksamhet!

Vi flyttar vår verksamhet!

Riktigt roligt att ni är så engagerade i vår flytt!
Här följer lite svar på de frågor som vi får från Er kunder.

Uppdatering 190201:

Vi skjuter upp vår invigning och hoppas ni har förståelse för detta.
Vi finns tillgängliga för frågor över mail: hedemora@eldabutiken.se Telefon: 0225-711704

/Eldabutiken Hedemora

—————————————————————————————–

När flyttar ni?

Vi flyttar efter årsskiftet då vi redan kommit igång ordentligt med alla kamininstallationer inför vintern och dessutom vill vi fira julen här på Åsgatan i lugn och ro för att sedan ta flytten efteråt till Österbyvägen här i Hedemora.
Vi öppnar vår nya butik den 1 februari 2019. Lägg det datumet på minnet!

Varför flyttar ni?

Det blir mer lättillgängligt för Er kunder + bra parkeringsmöjligheter! Blir lätt att marknadsföra sig intill riksvägen och att butiken kommer ligga på ett plan som då blir mer lättarbetat.

Kommer inredningsdelen vara kvar?

Ni finner båda verksamheterna under samma namn – Eldabutiken Hedemora och vi kommer definitivt ha både eldstads- och inredningsdelen kvar. Vi satsar på att knyta ihop dessa två verksamheter ännu mer i den nya butiken och vi riktar in oss på fina miljöer med eldstäder som fint kompletterar med våra fina inredningsprodukter och varumärken med kvalité.

Kommer ni att behålla samma sortiment?

I och med att vi är med i en kedja på kamindelen så följer vi Eldas stora sortiment på eldstäder och rekommenderade riktlinjer. På inredningsdelen så kommer vi följa samma trådar och inriktningar som tidigare.

För mer information under flyttens gång och uppbyggnad av lokalen vi ska flytta in i, följ oss på @eldabutikenhedemora_ på instagram och @murkaminkultur på Facebook.