Höstmys hos oss på Mur & Kaminkultur!

Höstmys hos oss på Mur & Kaminkultur!

Vi fyller just nu upp butiken med massor med höstnyheter!

Vi packar upp ljus i massor med härliga mustiga färger och även ljus med goda dofter. Här på Mur & Kaminkultur försöker vi få hem doftljus i rätt dofter till alla våra fantastiska årstider.  Just nu slår vi ett extra slag för doften ”Pumpkin Butter” och ”Campfire Marshmallow” som är härligt, mustiga dofter från ljusföretaget Woodwick. Doftljusen som sprakar när du har dem tända! Deras träveke får till den här effekten och sojavaxet i ljuset gör att det brinner fint. Finns i olika storlekar!

Keramiken från Mateus med sina 15 (!) vackra färger gör att vi lätt kan duka upp till en riktig höstfest här i butiken! Orangea toner på faten med gröna nyanser gör dukningen komplett! Vi lägger till lite vackra buketter med konstgjorda blomster – t.ex. solrosor, nyponkvistar och rönnbär!

 

Vi packar även upp mycket fina produkter med gott innehåll! Vad sägs om knäckebröd med smak av rödbeta eller ett kaffe med smak av kaffe latte. Våra kryddor till olika sorters kött har, liksom det smaksatta saltet också en kvarn i korken! Praktiskt och väldigt snygga!

 

Vi njuter av hösten lika mycket när vi tittar ut som när vi strosar runt här inne i butiken just nu! Ni är varmt välkomna in till oss för att hitta det ni söker till er själva eller som present nu till helgens middagar eller andra bemärkelsedagar!

Vardagar öppet 10 – 18

Lördagar 10 – 14

LUNCHÖPPET

Följ oss gärna via Instagram för fler bilder och uppdatering direkt! 

insta