Emmas topp 5 – sommarfavoriter

Emmas topp 5 – sommarfavoriter

Hej på er i den så kallade sommarvärmen!

Samtalade precis med en kund som skulle hålla tummarna åt mig och få fram solen och värmen till nästa vecka då min semester stundar! Med semestern så blir det mycket att hålla på hemma i huset och i trädgården och hoppas på inspirationen flödar i massor! Med inspirationen så kommer ju mycket ha-begär av alla fina saker man jobbar med och för att underlätta för mig själv (och plånboken) så kommer här en topp 5-lista över vad jag gillar allra mest i butiken just nu. Som jag tänkte dela med mig av:

  1. ERNST krukor – i dessa ska jag fylla upp med mina pelargoner! Den stora kan man till och med göra en blomkrupp i och ha ute!
  2. Kakfat – Något att servera sommarens fika ute i trädgården på.
  3. 1, 3 och 5 liters lådor i set till förvaring! Snygga och passar lite överallt hemma tycker jag. En av dem kan man förvara oljor etc. på köksbänken och en annan som ytterkruka.
  4. Fotkräm från Edblad – den smörjer jag mina fötter med efter varje dusch! Underbar fotkräm. + fin förpackning
  5. Stråhatt – snygg till sommarens fester och även till utomlandsresan eller för att hålla sig sval med när man påtar ute i trädgården.

 

 

Hoppas ni alla får en fortsatt bra sommar! 🙂

0 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*