Välkommen in i värmen hos Mur&Kaminkultur

Över hundra eldstäder i butiken

Dalarnas hetaste butik!

Vare sig Du som kund är ute efter en liten gjutjärnskamin eller en rejäl värmekälla som en täljstensugn, kan vi erbjuda Dig det Du söker. Vi har ett brett sortiment med kunnig personal bakom, som även murar upp efter särskilda önskemål. Ta en titt under på våra arbeten under ”referenser” för att inspireras! Tillbehör så som eldningsverktyg och svärta till vedspisen är också produkter vi kan erbjuda m.m.
Vi har även en stor leverantör av reservdelar till de flesta gamla vedspisar. Efter ca 15 år i branschen flyttade vi under hösten 2012 till större lokaler och ligger nu centralt och lättillgängligt i Hedemora. Vi satsar på vår butiksmiljö och personlig service!
Välkommen in till oss för att inspireras!

Eldstäder

En eldstad ger mycket mer än bara värme. Miljön den står i får en själ och trivselfaktorn höjs. Tänk dig en tidig julaftons morgon och man tänder en brasa som knastrar och värmer när hela huset vaknar. Eller hur man en sen sommarkväll sitter ute i den inglasade verandan med god mat och gott sällskap och vill få bort det råa i luften. Trivselfaktorn är bra men inte nog med det så kan du få ner dina energikostnader genom att elda rätt.

I vår butik har vi en väl uppdaterad utställning med ca 100 st olika eldstäder. Allt från den lilla gjutjärnskaminen till den tunga täljstensugnen. Vi levererar från Europas ledande producenter.

Kampanjer just nu!